Inloggen

*
*

Best of Burnside

Jason McAdam, eigenaar én brewmaster van Burnside Brewing Co., heeft het experimenteren met recepten tot een kunst verheven. Het leidt tot een constante stroom nieuwe en spannende bieren. Deze innovatieve werkwijze krijgt regelmatig waardering op de wereldpodia waaronder het Great American Beer Festival. Burnside bieren zijn zonder twijfel onderscheidend. “Because we are different.”

Mis deze aanbieding niet en koop nu twee dozen Burnside (12 x 650ml bottles), en krijg de derde doos gratis.

Beschikbare bieren:
Burnside IPA: Valggenschip van de brouwerij. Vol van smaak dankzij het gebruik van een stevige dosis mout en zeven hopsoorten. Finesses van dennen en grapefruit.
Oatmeal Pale Ale: Droge Pale Ale met subtiele bitterheid en een stevige hopsmaak. Zoete, romige en stevige afdronk dankzij het gebruik van havermout.
Spring Rye: Gebrouwen met roggemout, koriander en ultra hops. Lichte smaak van noten, verse kruiden, tropische vruchten en bessen. Hop en koriander in de afdronk.
Sweet Heat: Eigenzinnig tarwebier. Gebrouwen met onder meer abrikoos en Jamaicaanse pepers. Subtiel zuur door het fruit, stevig gepeperde afdronk. Perfect bier voor bij een salade.

Click HIER om een order te plaatsen.