Inloggen

*
*

Chula, American craft pils

Terug naar nieuws

AB Inbev gaat Nederland overspoelen met Budweiser. Deze Amerikaanse pils wordt voortaan ook gebrouwen in Leuven. Budweiser is een icoon van de Amerikaanse brouwcultuur kort na de drooglegging. Ongecompliceerd van smaak, want gebrouwen voor de massa.

In Amerika is op deze cultuur een tegenbeweging ontstaan, die we de craft bierrevolutie noemen. Bieren gebrouwen om van te genieten. Ambachtelijk, vaak complex, verrassend en immer vooruitstrevend.

USA Beer brengt een pils op de markt die de traditie volgt van deze revolutie. We kunnen oprecht zeggen; een prima pils! Chula van brouwer Novo Brazil, is volgens de jury van de World Beer Awards, het beste pils dat in Amerika wordt gebrouwen. Droog en fruitig van smaak en, dankzij dry hopping, fris bitter in de afdronk. Chula halen we niet uit Leuven, maar wordt in een gekoelde container vers vanuit dé brouwerij in San Diego naar ons verscheept.

Voorlopig geven we tien procent korting op iedere order van minstens twee tray’s of fusten Chula. Belangstelling? Laat het ons weten: info@usabeer.nl.