Inloggen

*
*

Coming up

Terug naar nieuws

Voor USA Beer begint april goed. Rond de derde verwachten we tal van prachtige nieuwe bieren. Voor het eerst mogen we bieren ontvangen van Against The Grain. Deze brouwerij uit Louisville is een begrip onder beer geeks. En dat is niet voor niks. Top ratings op internationale ratingsites en een kast vol begeerde medailles geven de voornamelijk hop forward bieren een hoog aanzien. 
Ook Viginia Beer Company mogen we toevoegen tot ons portfolio. Deze brouwwerij is drie jaar geleden opgericht door enkele college vrienden,. Onderr de bezielende leiding van de voormalig brouwer van Sweetwater Jonathan Newman, kent Virginia Beer Company een vliegende start. De brouwerij behoorde in 2016 volgens ratingsite BeerAdvocate tot de beste nieuwkomers op de Amerikaanse markt. We trappen af met de core beers van Viginia Beer Company in kegs en cans. Maar hier zal het zeker niet bij blijven. 
Ook komen er weer verse bieren binnen van onze best seller Novo Brazil, waaronder een zomerse nieuwkomer: Haziness of a Brazilian Therapy, een New England style IPA met coconut. Ook bij Lickinghole Creek zijn er nieuwe bieren opgehaald, waaronder enkele gave cans en specials op fust. 

Interesse? Let us know: info@usabeer.nl.