Inloggen

*
*

House of Sours: Cascade

Terug naar nieuws

Cascade won gouden en zilveren medailles op het toonaangevende Great American Beer Festival. De site Beeradvocate typeert de brouwerij als World Class, wat wordt onderstreept door een zeldzame beoordeling van 100 punten.

De juichende waarderingen zijn het gevolg van de pioniersdrang van brouwmeester Ron Gansberg. Cascade liet al haar bieren al tot rust komen op één of meerdere houten vaten, ver voordat barrel aged hip werd in ambachtelijke brouwerskringen. Daarbij maakt Gansberg gebruik van melkzuurgisting. Zijn ervaring levert overwegend zure fruitbieren op van ongekende kwaliteit.

Cascade blijft vernieuwen. Van één bier worden vaak maar tien tot twintig vaten gevuld. Gansberg brouwt veel bieren maar een keer. Het resultaat wordt grotendeels uitgeschonken in de twee taprooms van de brouwerij en de favoriete stripclub van eigenaar Art Lawrence. Slechts sporadisch verlaten de bieren de brouwerij op fles of fust. Het is dan ook met enige trots dat we tien verschillende bieren van Cascade kunnen aanbieden. Check usabeer.nl voor een overzicht.

Het is ook mogelijk om per soort drie flessen (75cl)  te bestellen. Wie 24 flessen of meer bestelt, krijgt 15% korting.